Az IDC Kft. néven alapított és a 2004. évben re-brandingelt Comfortline Hungary Kft. 2001 óta működik a magyar piacon, alapvetően vagyonvédelmi, egészségvédelmi távfelügyeleti szolgáltatások nyújtásával. (Ilyenek például a behatolásvédelem, tűzvédelem vagy pl. az automatikus jelzőrendszer mely idős családtagjainkra vigyáz és szükség esetén riaszt.)

Szolgáltatások kiegészültek kényelmi szolgáltatásokkal is, például automatikus világítás, redőny, garázs és kertkapu, fűtés, hűtés, szauna vezérlés. Szolgáltatásait nemcsak a lakossági körnek, de az üzleti szférának is nyújtja. A dinamikusan fejlődő céget versenytársaitól minőségi szolgáltatásaival és azok reális árazásával valamint a kiegészítő szolgáltatások nyújtásával (pl. részletfizetés) különbözteti meg.

A cég vezetői hisznek abban, hogy ügyfelei hűségének elnyeréséhez elengedhetetlen, hogy figyelmesen meghallgassák őket, pontosan megértsék igényeiket, majd olyan megoldásokat javasoljanak, amelyek sikert eredményeznek számukra. Olyan munkatársakat választottak akik mind tudásukban, folyamatos tudásvágyukkal mind pedig elhivatottságukban hozzájárulnak ezen cél eléréséhez.

A Comfortline Hungary Kft. 2005-ben ISO 9001 minősítést is bevezette szolgáltatásai minőségének folyamatos fenntartása érdekében.

Partnerei kiválasztásakor és az együttműködés során is a minőség és a megbízhatóság az elsődleges szempont.